İSTANBUL / BAKIRKÖY - Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Nis

Edebiyat zümresi öğretmenlerimiz,11. sınıf öğrencilerimiz  ile Aşiyan Müzesi Gezisi düzenlemişlerdir.Etkinlik fotoğraflarımız,

Nis

ACAL  Geleneksel İftar Programımızdan görüntüler.Başta Okul Müdürümüz Yener Yıldırım ve  İftar komisyonunda  görev alan  Ömür Deniz, Özlem Dede, Sevilay Akıncı, Turgut Gümüşçü,Zuhal Çamlıbel olmak üzere emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

11. Sınıf öğrencilerimiz Okul Rehber Ögretmenlerimizle İTÜ ve İstanbul Bilgi Üniversitelerini  ziyaret ettiler.Öğrencilerimize üniversiteler ile ilgili tanıtım yapıldı.

Mrt

Tüm dünyaya meydan okuyarak kazanılan destansı zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi 'nin 109.yılını ACAL ailesi olarak gururla kutladık. Aziz  şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. "

Kutlamada emeği geçen öğretmen  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı, 103 yaşında.Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, milletin hissiyatına tercüman olup milli mücadele ruhunu kaleme aldı. Türk milletinin kurtuluş mücadelesini anlatan eser 12 Mart 1921'de Meclis'te kabul edildi. ACAL olarak 12 Mart İstiklal Marşı 'mızın Kabulünün 103. yıl dönümü hala aynı hissiyatla kutlandı.Kutlamada emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

ACAL 'da 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamasından kareler.Dünyamızı güzelleştiren bütün kadınlarımızın  günü kutlu olsun.Okul Müdürümüz Sn. Yener YILDIRIM olmak üzere Okul Aile Birliğimize ve kutlamada emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Mrt

Osmaniye Nuri Pakdil Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ve Rehber Öğretmenleri ile birlikte LGS hazırlık sürecinde okulumuz hakkında bilgi almaya ve gezmeye geldiler.

Bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Milli Eğitim Müfettişimiz Sn. Yasin ŞEKERYAPAN tarafından ilçemizde görev yapmakta olan Okul Müdürlerimiz ve Okul Rehber Öğretmenlerimize,  Etik Davranışlar İlkeleri Semineri verildi. Seminerde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Kürşat ARZUOĞLU ve İlçe Şube Müdürümüz Fatma SOYDEMİR 'de Müdür ve Öğretmenlerimizin yanındaydı.

Mrt

Okul Erkek Voleybol Takımımız , ilçedeki diğer takımları yenerek galip olmuşlardır.Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Çocuklarımız ilk yardımla daha güvende projesi kapsamında 1 mart 2024 tarihinde öğrencilerimiz İLK YARDIM BİLİNCİNİN GELİŞTİRİLMESİ amacı ile uygulamalı eğitim aldılar.

Şbt

Haftanın en temiz sınıflarına bayraklarını teslim ettik.Temiz okul Temiz Sınıf Projesinde başta Sevilay , Zuhal Hocalarımız olmak üzere emeği geçen tüm  öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Şbt

Petrol Ofisi Bakırköy İlçe Okul Kulüpleri Voleybol Turnuvası açılışı. Acal spor kulübü voleybol takımızı ve tüm takımları başarılarından dolayı  tebrik ederiz. Organizasyonda  emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 2011 yılında başlatılan ve halen devam eden Türkiye Omurlik Felçlileri Derneği kapak toplama kampanyasına gösterdikleri katılım sebebiyle bu sertifikayı almaya hak kazanmıştır emek veren tüm  öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz dönem sonu etkinliklerinden kareler.

Ock

Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi Olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında Atamızın huzuruna çıktık.